Laser ontharen

'Weg met die vervelende haartjes!'

Iedereen van ons heeft wel eens last van haartjes op ongewenste plaatsen. Scheren of waxen zijn vaak tijdrovend en moeten regelmatig herhaald worden. Deze technieken kunnen ook zorgen voor irritatie van de huid of ingegroeide haren.

Door het gebruik van laser kan een belangrijke haarreductie worden bekomen met bij herhaaldelijk gebruik zelfs ‘permanente ontharing’.

Deze behandelingen met laser zijn veilig en comfortabel, door onze gekoelde laserkop.

Hoe donkerder gekleurd het haar, des te effectiever de ontharing zal zijn. Het laserlicht geeft energie aan het pigment in je haar dat omgezet wordt in warmte. Die warmte zorgt uiteindelijk voor de vernietiging van de haarwortel. Niet alle haren bevinden zich in dezelfde groeicyclus. Daarom is het noodzakelijk meerdere sessies uit te voeren, zodat de haren die zich op dat moment in de actieve groeicyclus zitten, kunnen vernietigd worden. Bij elke behandeling wordt tussen de 5 en 20% haar vernietigd.

Het aantal behandelingen nodig is afhankelijk van uw haartype, densiteit, huidskleur, haarcyclus, leeftijd en medicatie. Lichte huidtypes met donker haar op niet hormonale zones zoals bikini of oksels reageren het best. U mag rekenen tussen 4-8 behandelingen om een goed resultaat te bekomen.

Best vermijd je zonblootstelling voor en na de behandeling met laser.

  Terug