Huidverbetering & verjonging

'Een gladde stralende huid zonder imperfecties!'

Of het nu gaat om een vale teint, fijne rimpels of grove poriën, voor al deze problemen bieden we je verschillende mogelijkheden aan om deze problemen aan te pakken en te verbeteren. De bedoeling van deze behandelingen is het herstelvermogen van uw huid optimaliseren en soms zelfs terug te activeren. Het gevoel hiervan is een stralende teint, met duidelijke verbetering van huidkwaliteit en fijne lijntjes.

Door middel van een niet ablatieve laser wordt de opperhuid intact gelaten. Het laserlicht dat door het handstuk uitgezonden wordt, wordt geabsorbeerd door het weefsel in de dieper gelegen huidlagen. Daar wordt het licht omgezet in warmte en vormen de vele minuscule laserstralen warmtekolommen. Door verwarming trekken de collageenstrengen samen en wordt er een natuurlijk genezingsproces in gang gezet: er wordt nieuw collageen aangemaakt. Dit alles zorgt ervoor dat de huid weer gladder en steviger wordt, rimpeltjes verminderen en de huidstructuur fijner wordt (poriën verkleinen).

We hebben verschillende chemische peelings die tal van huidproblemen aanpakken. Na een grondige analyse van je huid kiezen we een de peeling die best je probleem aanpakt. Op een gecontroleerde manier gaat een peeling huidregeneratie versnellen. Dit resulteert in een verwijdering van de opperste huidlaag met als gevolg de stimulatie van collageen, elastine en glucosaminoglycaan. Hierdoor wordt de huid gezuiverd en geoxygeneerd, verfijnt het de poriën, verdikt het epiderm met verbetering van textuur, verzacht rimpels en fijne lijntjes, unifieert de huidtonus en geeft een “eclat” of “glow” aan de huid, verbetert kleine huid imperfecties, met verbleking van gepigmenteerde letsels, verbetering van acne en het uitzicht van littekens.

PRP behandeling staat voor Plaatjes Rijk Plasma. Dit wordt verkregen door een eigen bloed via bloedafname en wordt daarom ook wel eens de Vampire Lift genoemd. De groeifactoren aanwezig in dit plasma van je bloed stimuleren hyaluronzuur, collageen en elastine in de huid met een helende, stimulerende en verjongende werking op je huid. De behandeling is vrijwel pijnloos, veilig en snel. Omdat je wordt behandeld met lichaamseigen materiaal, is de kans op reacties nihil. Daarnaast vinden veel patiënten het prettig te weten dat er geen vreemde stoffen in hun huid worden geïnjecteerd, maar eigen bloed.

Voor een optimaal resultaat laat je je best door ons adviseren hoe je het best je huid kan reinigen, verzorgen en beschermen. Het voorstel is specifiek aan jouw behoeften aangepast met een persoonlijk op maat verzorgingsprogramma voor thuis, wat garant staat voor een optimaal resultaat. Ons gamma aan verzorgingsproducten behoort tot de experten in de esthetische dermatologie.

  Terug